Gaspari Nutrition Aminolast

suplement diety, Arbuz, 420 g

124 99
DODANO
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online

Przeczytaj więcej o Gaspari Nutrition Aminolast

Gaspari Nutrition - Aminolast, Arbuz, Proszek, 420g SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS AMINOLAST Matrix 10 g L-leucyna 2500 mg L-tauryna 2000 mg Peptydy leucynowe 2000 mg L-izoleucyna 1250 mg L-walina 1250 mg L-asparaginian L-ornityny (AmmoJECT) 1000 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: AMINOLAST Matrix, L-leucyna, L-tauryna, Peptydy leucynowe, L-izoleucyna, L-walina, L-asparaginian L-ornityny (AmmoJECT), Regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: kwas jabłkowy; przeciwutleniacz: lecytyna sojowa; naturalne i sztuczne aromaty, zawiera substancje słodzące: sukraloza, acesulfam potasu; barwniki: sproszkowany sok z czerwonej rzodkwi, sproszkowany sok z czerwonych buraków. Zawiera alergeny: mleko i soja. Zawiera źródło fenyloalaniny. Zalecana porcja dzienna: 1 miarka (14g). Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Wymieszaj 1 miarkę (14 g) z 240-300 ml. wody i przyjmuj przed treningiem, między posiłkami, podczas treningu lub po treningu. Sposób przechowywania: Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66447737
Cena jednostkowa: 0,30 zł /1g

Składniki

AMINOLAST Matrix, L-leucyna, L-tauryna, Peptydy leucynowe, L-izoleucyna, L-walina, L-asparaginian L-ornityny (AmmoJECT), Regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: kwas jabłkowy; przeciwutleniacz: lecytyna sojowa; naturalne i sztuczne aromaty, zawiera substancje słodzące: sukraloza, acesulfam potasu; barwniki: sproszkowany sok z czerwonej rzodkwi, sproszkowany sok z czerwonych buraków. Zawiera alergeny: mleko i soja. Zawiera źródło fenyloalaniny.