Now Foods

suplement diety witamina K-2, 100mcg, 100 kaps./1 opak.

56 99
DODANO
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online

Przeczytaj więcej o Now Foods

NOW Foods - Witamina K-2, 100mcg, 100 kapsułek SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS Witamina K2 (jako menachinon-4) (MK-4) 100 µg 133% Lucerna w proszku (części nadziemne) 250 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: Witamina K2 (jako menachinon-4) (MK-4), Lucerna w proszku (części nadziemne), otoczka kapsułki celulozowej (substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza); przeciwutleniacz: estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego, mąka ryżowa i substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu. Produkowany w zakładzie przetwarzającym składniki zawierające alergeny: pszenicę, gluten, soję, mleko, jaja, ryby, skorupiaki lub orzechy. Zalecana porcja dzienna: 1 kapsułka. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj 1 kapsułkę dziennie z posiłkiem. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przeciwwskazania: Tylko dla dorosłych. Produkt nie powinien być spożywany przez osoby przyjmujące środki przeciwzakrzepowe zawierające antagonistów witaminy K (np. warfaryna i acenokumarol). Uwagi: Przerwać stosowanie na dwa tygodnie przed zabiegiem operacyjnym lub jeśli wystąpi rozstrój żołądka. W tym produkcie może wystąpić naturalna zmiana koloru. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zachowaj ostrożność przy przyjmowaniu tego produktu w przypadku stosowania aspiryny. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone.

ID: 66446096

Składniki

Witamina K2 (jako menachinon-4) (MK-4), Lucerna w proszku (części nadziemne), otoczka kapsułki celulozowej (substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza); przeciwutleniacz: estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego, mąka ryżowa i substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu. Produkowany w zakładzie przetwarzającym składniki zawierające alergeny: pszenicę, gluten, soję, mleko, jaja, ryby, skorupiaki lub orzechy.