Applied Nutrition Carb X

suplement diety, Pomarańcza, 1200 g

100 99
DODANO
Odbiór w paczkomacie: 1-3 dni robocze
Do domu: 1-3 dni robocze
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online
Sprzedawane przez Hebe Partner

Przeczytaj więcej o Applied Nutrition Carb X

Applied Nutrition - Carb X, Pomarańcza, Proszek, 1200g SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS Wartość energetyczna 199.5 kJ / 47.5 kcal Tłuszcz 0 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 12.47 g W tym cukry 0 g Białko 0 g Sól 0 g AstraGin (wyciąg z Panax notoginseng i Astragalus membranaceus) 25 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: AstraGin (wyciąg z Panax notoginseng i Astragalus membranaceus), Silnie rozgałęziona cykliczna dekstryna (Cluster Dextrin), naturalny aromat, zawiera substancję słodzącą: sukraloza; AstraGin (Panax Notoginseng, Astragalus Membranaceus), naturalne barwniki: beta-karoten, kurkumina. Może zawierać śladowe ilości alergenów: soi, jaj i mleka. Zalecana porcja dzienna: 1/2 miarki (12.5g). Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Wymieszaj 1/2 miarki (12.5g) z 250 ml wody i spożyj przed, w trakcie i po ćwiczeniach. Sposób przechowywania: Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowuj ten produkt w chłodnym, suchym miejscu. Przeciwwskazania: Produkt nie jest przeznaczony dla osób w wieku poniżej 18 lat oraz dla kobiety w ciąży. Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Wielka Brytania

ID: 66447300
Cena jednostkowa: 0,08 zł /1g

Składniki

AstraGin (wyciąg z Panax notoginseng i Astragalus membranaceus), Silnie rozgałęziona cykliczna dekstryna (Cluster Dextrin), naturalny aromat, zawiera substancję słodzącą: sukraloza; AstraGin (Panax Notoginseng, Astragalus Membranaceus), naturalne barwniki: beta-karoten, kurkumina. Może zawierać śladowe ilości alergenów: soi, jaj i mleka.