Lydenti Elements Smiyo

pasta dla wrażliwych zębów, 125 ml

80 00
DODANO
Sprzedaje Hebe Partner
PST Concept Paweł Trela
Odbiór w paczkomacie: 1-3 dni robocze
Do domu: 1-3 dni robocze
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online

Przeczytaj więcej o Lydenti Elements Smiyo

Łagodząca i wybielająca regeneracja

Odkryj delikatność i wybielające właściwości pasty SMIYO SENSITIVE, stworzonej specjalnie dla osób z nadwrażliwością zębów. Dzięki unikalnym dodatkom, takim jak Panthenol i Alantoina, pasta łagodzi i regeneruje jamę ustną, pozwalając cieszyć się śnieżnobiałym uśmiechem. Mikropolery w składzie skutecznie usuwają przebarwienia podczas codziennej pielęgnacji. Trójfosforan pentasodowy wspomaga remineralizację zębów, a pirofosforan tetrapotium stabilizuje pH, hamując powstawanie kamienia nazębnego.

Dodatkowo, naturalny dodatek ksylitolu zapobiega próchnicy i utrzymuje równowagę kwasowo-zasadową jamy ustnej. Witaminy B3 i E dbają o prawidłowy stan błon śluzowych. Mocny aromat mięty zapewnia długi czas świeżego oddechu i intensywne doznania smakowe, sprawiając, że codzienna pielęgnacja staje się przyjemnością.

Szczególnie polecana dla osób z nadwrażliwością zębów. Zawiera hydroksyapatyt, naturalny budulec szkliwa zębów o działaniu wybielającym.

ID: 66453912
Cena jednostkowa: 64,00 zł /100ml

Składniki

Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, Propylene Glycol, Tetrapotassium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Lauryl Glucoside, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Hydroxyapatite, Potassium Nitrate, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Panthenol, Sodium Fluoride, Niacinamide, Sodium Benzoate, Allantoin, Sodium Saccharin, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Olivoyl Glutamate, Tocophery! Acetate, Potassium Sorbate, Menthol.

Informacje dodatkowe

Sposób użycia: Pasta do zębów SMIYO SENSITIVE to nie tylko produkt wybielający, ale również doskonały do codziennej pielęgnacji. Dzięki aksamitnej konsystencji, można ją stosować zarówno na suchej, jak i wilgotnej szczoteczce. Sugerujemy szczotkowanie zębów kolistymi ruchami przez co najmniej 3 minuty, aby składniki zawarte w paście mogły w pełni wniknąć w szkliwo.