Now Foods Tri-Amino

suplement diety, 120 kaps./1 opak.

80 99
DODANO
Odbiór w paczkomacie: 1-3 dni robocze
Do domu: 1-3 dni robocze
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online
Sprzedawane przez Hebe Partner

Przeczytaj więcej o Now Foods Tri-Amino

NOW Foods - Tri-Amino, 120 kapsułek SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS L-arginina (wolna forma) 550 mg L-lizyna (z chlorowodorku L-lizyny) 450 mg L-ornityna (chlorowodorek L-ornityny) 400 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: L-arginina (wolna forma), L-lizyna (z chlorowodorku L-lizyny), L-ornityna (chlorowodorek L-ornityny), Otoczka kapsułki: żelatyna i substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne). Nie zawiera alergenów: pszenicy, glutenu, soi, mleka, jajek, ryb, skorupiaków lub orzechów drzewnych. Wyprodukowano w obiekcie GMP, który przetwarza inne składniki zawierające te alergeny. Zalecana porcja dzienna: 2 kapsułki. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj 2 kapsułki dziennie z sokiem lub wodą. Przyjmuj przed ćwiczeniami lub pójściem spać. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w butelce. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przeciwwskazania: Tylko dla dorosłych. Nie jest przeznaczony dla osób z historią choroby niedokrwiennej serca i / lub zawałem mięśnia sercowego. Osoby z jaskrą lub opryszczką powinny unikać stosowania tego produktu. Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66446209

Składniki

L-arginina (wolna forma), L-lizyna (z chlorowodorku L-lizyny), L-ornityna (chlorowodorek L-ornityny), Otoczka kapsułki: żelatyna i substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne). Nie zawiera alergenów: pszenicy, glutenu, soi, mleka, jajek, ryb, skorupiaków lub orzechów drzewnych. Wyprodukowano w obiekcie GMP, który przetwarza inne składniki zawierające te alergeny.