Now Foods

suplement diety arginina i Cytrulina, 500/250, 120 kaps./1 opak.

80 99
DODANO
Odbiór w paczkomacie: 1-3 dni robocze
Do domu: 1-3 dni robocze
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online
Sprzedawane przez Hebe Partner

Przeczytaj więcej o Now Foods

NOW Foods - Arginina i Cytrulina, 500/250, 120 vkaps SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS L-arginina (wolna forma) 1000 mg L-cytrulina (wolna forma) 500 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: L-arginina (wolna forma), L-cytrulina (wolna forma), Kapsułka celulozowa: hydroksypropylometyloceluloza; substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; nośnik: kwasy tłuszczowe (źródło roślinne); substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne) i emulgator: celuloza mikrokrystaliczna. Produkowany w zakładzie, który przetwarza produkty zaweirające pszenicę, gluten, soję, kukurydzę, mleko, jaja, ryby, skorupiaki lub orzechy. Zalecana porcja dzienna: 2 kapsułki. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj 1 kapsułkę 2 razy dziennie. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przeciwwskazania: Tylko dla dorosłych. Nie stosuj tego produktu jeśli jesteś w ciąży / karmisz piersią, przyjmujesz leki (szczególnie leki hipotensyjne, azotany lub inne leki nasercowe) lub chorujesz (szczególnie na opryszczkę, zaburzenia czynności nerek i (lub) jaskry). Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66446234

Składniki

L-arginina (wolna forma), L-cytrulina (wolna forma), Kapsułka celulozowa: hydroksypropylometyloceluloza; substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; nośnik: kwasy tłuszczowe (źródło roślinne); substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne) i emulgator: celuloza mikrokrystaliczna. Produkowany w zakładzie, który przetwarza produkty zaweirające pszenicę, gluten, soję, kukurydzę, mleko, jaja, ryby, skorupiaki lub orzechy.