Now Foods

suplement diety arginina i Ornityna, 500/250, 100 kaps./1 opak.

67 99
DODANO
Odbiór w paczkomacie: 1-3 dni robocze
Do domu: 1-3 dni robocze
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online
Sprzedawane przez Hebe Partner

Przeczytaj więcej o Now Foods

NOW Foods - Arginina i Ornityna, 500/250, 100 kapsułek SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS L-arginina (wolna forma) 1 g L-ornityna (chlorowodorek L-ornityny) 500 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: L-arginina (wolna forma), L-ornityna (chlorowodorek L-ornityny), otoczka kapsułki (substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza); regulator kwasowości: cytrynian wapnia; nośnik: kwasy tłuszczowe (źródło roślinne). Produkowany w zakładzie przetwarzającym składniki zawierające alergeny: drożdże, pszenicę, gluten, soję, kukurydzę, mleko, jaja, ryby, skorupiaki orzechy. Zalecana porcja dzienna: 2 kapsułki. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj 2 kapsułki dziennie, popijając sokiem lub wodą na pusty żołądek, przed ćwiczeniami lub snem. Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przeciwwskazania: Tylko dla dorosłych. Nie stosować u osób po przebytym zawale lub w przypadku choroby wieńcowej. Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zachowaj ostrożność, chcąc stosować ten produkt jeśli jesteś w ciąży, karmisz piersią, przyjmujesz leki, bądź w przypadku chorób (także w przypadku opryszczki i / lub jaskry). W tym produkcie mogą wystąpić naturalne różnice kolorystyczne. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone.

ID: 66446001

Składniki

L-arginina (wolna forma), L-ornityna (chlorowodorek L-ornityny), otoczka kapsułki (substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza); regulator kwasowości: cytrynian wapnia; nośnik: kwasy tłuszczowe (źródło roślinne). Produkowany w zakładzie przetwarzającym składniki zawierające alergeny: drożdże, pszenicę, gluten, soję, kukurydzę, mleko, jaja, ryby, skorupiaki orzechy.