Now Foods

suplement diety kolagen UC-II, 60 kaps./1 opak.

106 99
DODANO
Odbiór w paczkomacie: 1-3 dni robocze
Do domu: 1-3 dni robocze
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online
Sprzedawane przez Hebe Partner

Przeczytaj więcej o Now Foods

NOW Foods - Kolagen UC-II, 60 vkaps SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS Wapń (z Aquamin TG) 80 mg 10% UC-II [standaryzowane chrząstki kurczaka (dostarczają 10mg nieskażonego kolagenu typu II)] 40 mg Aquamin F [(minerały z czerwonych alg morskich) (lithothamnium corallioides/ lithothamnium calcareum) (cała roślina)] 250 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: Aquamin F [(minerały z czerwonych alg morskich) (lithothamnium corallioides/ lithothamnium calcareum) (cała roślina)], Wapń (z Aquamin TG), UC-II [standaryzowane chrząstki kurczaka (dostarczają 10mg nieskażonego kolagenu typu II)], Celuloza; otoczka kapsułki: celuloza; nośnik: kwas tłuszczowy (źródło roślinne); substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne); stabilizator: chlorek potasu. Zalecana porcja dzienna: 1 kapsułka. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj 1 kapsułkę codziennie przed snem na pusty żołądek. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66446928

Składniki

Aquamin F [(minerały z czerwonych alg morskich) (lithothamnium corallioides/ lithothamnium calcareum) (cała roślina)], Wapń (z Aquamin TG), UC-II [standaryzowane chrząstki kurczaka (dostarczają 10mg nieskażonego kolagenu typu II)], Celuloza; otoczka kapsułki: celuloza; nośnik: kwas tłuszczowy (źródło roślinne); substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne); stabilizator: chlorek potasu.