Now Foods Hyaluronic Acid

suplement diety kwas hialuronowy 100mg, 60 kaps./1 opak.

80 99
DODANO
Odbiór w paczkomacie: 1-3 dni robocze
Do domu: 1-3 dni robocze
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online
Sprzedawane przez Hebe Partner

Przeczytaj więcej o Now Foods Hyaluronic Acid

NOW Foods - Hyaluronic Acid, 100mg, Kwas Hialuronowy, 60 vkaps SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS Sód (z hialuronianu sodu) 20 mg Kwas hialuronowy (z hialuronianu sodu) 200 mg Prolina (wolna forma) 200 mg Kwas alfa-liponowy 100 mg Ekstrakt z winogron (Vitis vinifera) (standaryzowany na polifenole) 50 mg *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: Kwas hialuronowy (z hialuronianu sodu), Prolina (wolna forma), Kwas alfa-liponowy, Ekstrakt z winogron (Vitis vinifera) (standaryzowany na polifenole), Otoczka kapsułki: celluloza; mąka ryżowa; substancje przeciwzbrylające: sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne) i dwutlenek krzemu. Nie wyprodukowane z użyciem pszenicy, glutenu, soi, mleka, jaj, ryb, skorupiaków lub orzechów. Produkowany w zakładzie przetwarzającym inne składniki zawierające te alergeny. Zalecana porcja dzienna: 2 kapsułki. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj 1 kapsułkę 1 do 2 razy dziennie z jedzeniem. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Uwagi: Tylko dla dorosłych. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66446780

Składniki

Kwas hialuronowy (z hialuronianu sodu), Prolina (wolna forma), Kwas alfa-liponowy, Ekstrakt z winogron (Vitis vinifera) (standaryzowany na polifenole), Otoczka kapsułki: celluloza; mąka ryżowa; substancje przeciwzbrylające: sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne) i dwutlenek krzemu. Nie wyprodukowane z użyciem pszenicy, glutenu, soi, mleka, jaj, ryb, skorupiaków lub orzechów. Produkowany w zakładzie przetwarzającym inne składniki zawierające te alergeny.