Now Foods

suplement diety L-Tryptofan, 1000mg, 60 tabl./1 opak.

100 99
DODANO
Odbiór w paczkomacie: 1-3 dni robocze
Do domu: 1-3 dni robocze
Ostatnie sztuki online
Produkt niedostępny online
Sprzedawane przez Hebe Partner

Przeczytaj więcej o Now Foods

NOW Foods - L-Tryptophan, 1000mg, 60 tabletek SUPLEMENT DIETYZawartość: Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS L-Tryptofan (wolna forma) 0.50 g *RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych Składniki: L-Tryptofan (wolna forma), substancja zagęszczająca: sól sodowa karboksymetylocelulozy, guma celulozowa; emulgator: hydroksypropyloceluloza; nośnik: kwasy tłuszczowe (źródło roślinne); substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne); otoczka kapsułki wegetariańska, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu. Może zawierać: pszenicę, gluten, soję, mleko, jaja, ryby, skorupiaki lub orzechy. Zalecana porcja dzienna: 1/2 tabletki. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Sposób spożycia: Przyjmuj 1/2 tabletki dziennie na pusty żołądek. Sposób przechowywania: Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przeciwwskazania: Tylko dla dorosłych. Nie stosować z napojami alkoholowymi ani podczas obsługi maszyn. Nie stosuj tego produktu jeśli jesteś w ciąży lub karmisz piersią, przyjmujesz leki (zwłaszcza leki przeciwdepresyjne, takie jak SSRI i MAO). Może powodować senność. Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu. Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

ID: 66446962

Składniki

L-Tryptofan (wolna forma), substancja zagęszczająca: sól sodowa karboksymetylocelulozy, guma celulozowa; emulgator: hydroksypropyloceluloza; nośnik: kwasy tłuszczowe (źródło roślinne); substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne); otoczka kapsułki wegetariańska, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu. Może zawierać: pszenicę, gluten, soję, mleko, jaja, ryby, skorupiaki lub orzechy.